sâmbătă, 9 aprilie 2011

Marcia Cross & Kyle Lachlan -Admired Wives


Filmul Desperated HouseWives nu prezintă, ca titlu, într-o lumină favorabilă actrițele ca și roluri ce dau numele filmului. Titlul vorbește mai mult despre soția de casă sau gospodină.
A fi disperată pentru o femeie căsătorită înseamnă că ești abuzată domestic și poliția nu face nimic, sau ți-a fost furat copilul sau schimbat cu un altul și ești sătulă să crești un copil obraznic care nu-ți seamănă și simți că nu este al tău.
A fost un film despre 2 cupluri în care copii au fost schimbați și au făcut cercetări și sa dovedit acest lucru și culmea prostiei regizorale femeile sau atașat de copii celeilalte!! în loc să insiste pe recăpătarea copilului biologic.

Marcia Cross eu o văd ca pe o femeie care apreciază ordinea și disciplina și rolul i se potrivește și este trădat de felul perfect în care îi este aranjat părul de fiecare dată și așa este și pe celelalte poze și o mai trădează aspectul facial sau facil de înțeles prin seriozitatea sa sau profunzimea privirii chiar dacă zâmbește.
Exagerarea de care dă dovadă în film este pentru că soțul o înșeală și se ascunde în spatele ordinii din casă și a educației copiilor care oricum merită o așa mamă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu