joi, 25 noiembrie 2010

Către Parlamentul României - Legea Hărţuirii Morale şi Legea Despăgubirilor

Eu la grădiniţă - tunsă de bunica după ce ma spălat cu gaz deoarece am făcut păduchi la verişoarele mele, mia fost ruşine să le cer să mă spăl şi în trei săptămâni am făcut păduchi. Pe strada Uzinii a locuit bunica, miam adus aminte.

Către Parlamentul României – Camera Deputaţilor
Domnului VicePreşedinte al Camerei Deputaţilor Adrian Năstase


Subsemnata Andrei Mihaela – CNP 2671017441514, economistă cu studii în drept şi audit, inspector bancar şi profesor titular supun atenţiei dvs. un proiect de lege ce doresc atât eu cât şi miile de angajaţi ai României, chiar şi pensionari şi oameni fără loc de muncă, copii – să fie aprobat deoarece în România nu există o asemenea Lege şi este vorba despre Legea Hărţuirii Morale (şi la locul de muncă) o lege care este stipulată în Codul Muncii Francez dar la noi, nu.
După cum ştim atât în timpul economiei socialiste cât şi în cel prezent, de tranziţie către o economie democrată, hărţuirea la locul de muncă şi în şcoli a existat dar nu s-a putut defini astfel deoarece o lege pe acest domeniu nu a existat. Conform materialului pe care l-am studiat la Biblioteca Central Universitară şi este amintit de mine în proiectul de lege - acest domeniu a preocupat mai mult pe psihologi care, după cum vedem, ei fac parte dintr-un sistem de muncă subsidiar fără dreptul de a judeca sau a fi ascultaţi de autorităţile Statului obligate să preia informaţiile pentru a le prelucra în legi şi norme de comportament civilizat în societate. Societetea la rândul ei nu are o lege de apărare a drepturilor sale de manifestare liberă şi demnă care au determinat o degringoladă sau decădere culturală în rândul tinerilor sau a persoanelor trecute de vârsta adolescenţei care nu s-au integrat în egregorul persoanelor căsătorite sau au divorţat după căsnicii de decenii întregi. Acestora li se adaogă hărţuirile medicale la care facem parte nevinovaţi sau suntem martori fără drept de apel. La care vin să facă parte hărţuirile mass-media.
În cadrul Agronomiei unde se află un cămin în care locuiesc studenţi, în vârstă, din Pakistan (vezi covorul lor dat mie cu 220 lei şi iam rugat sămi cumpere unul nou cu culorile albastru şi mov şi nu miam dat seama că este al lor şi nu are etichetă şi mia vândut nişte bluze de la expoziţia ambasadelor din prima duminică din decembrie anul trecut ce e drept cu un preţ mai mic circa 5 bluze cu 150 lei parcă dar pe lângă asta o draperie albă cu 50 lei pe care eu o folosesc ca covertură pe canapeaua din birou se vede în poză în fundal perna mea făcută dintrun poster chinezezesc - legea hărţuirii intră şi excursia mea din Grecia. Şi la Ambasada Maleieziei am cumpărat ulterior nişte rochii pentru alice şi ioana şi pentru mine şi mama şi mau costat 250 lei. Sunt curioasă dacă banii aceştia jung la copii sau în buzunarul ambasadorului ca şi al Pakistanului a cărui fată mia oferit un preţ de 20 lei la un inel de 25 lei şi eu am dorit o revistă cu un model de masă pentru ziare şi reviste şi secretara mia spus că este exemplarul lor mai bine nu o întrebam şi luam revista că eu în sufragerie nu am măsuţă şi pun cana pe jos pe covor şi uneori o dărâm cu piciorul din greşeală şi se varsă şi nu de alta dar mă ceartă mama că ud covorul şi în timp poate putrezi.)


Sufrageria mea înainte de curăţenia zilnică, covorul de lână grena stil Palatul Cotroceni şi Casa Poporului - de obicei oamenii nu mai au covoare în casă dar asta denotă zgârcenie şi goliciune sufletească nu modernism şi Desktop-ul meu în care prefer ca persoanele de cultură sau artiştii renumiţi şi în vârstă să nu moară până nui cunosc personal. Ceea cemi doresc eu este ca apropierea fizică dintre noi să fie posibilă şi imediată.


poză azi 26 nov.


Andrei Mihaela
-autor proiect lege-

Puncte de contact:
Telefon – 021.683.45.35 / 0728.791.192
Email – lcroiximre@yahoo.com.sg


Modelul grecesc

copaci şi arbuşti îngrijiţiGrădina uzinii de lângă blocul meu, Geamurile noastre şi gunoiul nostru, strada mea
Curtea şcolii generale nr.98 azi şi acum 30 de ani, fratele meu în poză şi terenul de sport mic unde Mugurel fugea de Betty carei scria săi fie prieten şi pe banca de fier eu când eram în clasa 1 a treia zi de şcoală am meditat pentru prima oară în afara camerei mele, apoi ma mutat din clasa 1 C unde învăţa Andru în clasa 1 F şi probabil pentru că stăteam în prima bancă de lângă uşă. Acesta a fost începutul tragediei vieţii mele, de fapt început la grădiniţă când am vrut să plec şi am ţipat ca şi Many (aşa mia spus că a făcut el ca să scape de grădiniţă - ce copil inteligent şi cu personalitate eram! că puneam astfel de întrebări şi îmi puneam problema chiulului) şi educatoarea mi-a spus că să nu mai plâng că o să mă lase să torn apă în cănuţe la copii la masa de prânz. Prima mea zi de karma-yogha dar curmată de emoţia faptului că eram băgată în seamă şi în atenţia copiilor am vărsat apa pe faţa de masă şi atunci o colegă mai cu părul lung şi des a zbierat la educatoare că eu vărs apă şi să o lase din nou pe ea aşa cum la spital mă tot muta din camera cu două paturi în camera cu 15 paturi cu păduchi şi bătrâne lăsate să moară acolo deoarece copii le iau casa şi apartamentele şi medicii pleacă capul la aceşti copii şi nepoţi fără săi trimită la primărie sau în judecată, dar de fapt medicii nici nui întreabă problemele lor ci doar ascultă varianta lor cum că bătrânele mame mănâncă şi le cad din gură sau nu mai sunt conştiente şi fac mizerie.
Una din ele a şi murit în spital şi au duso cu cearceaful până afară şi ştiu eu unde. Alta cu fată în Anglia mare profesor universitar şia lăsat mama acolo şi le trimitea bani pentru pampers. Halal de copii!
Bloc Casian Constanţa "sora" lui mama

Şoferul Ministrului de Justiţie - ministrul sa schimabt de 20 de ori el nu - pe nume Popovici ca şi firma de avocaţi din staţia televiziunii - cart. Dorobanţi


Către Parlamentul României – Camera Deputaţilor Domnului VicePreşedinte al Camerei Deputaţilor Adrian Năstase

Subsemnata Andrei Mihaela – CNP 2671017441514, economistă cu studii în drept şi audit, inspector bancar şi profesor titular supun atenţiei dvs. proiectul de lege – Lege de despăgubire - ce trebuie aprobat atât pentru scoaterea oamenilor pauperizaţi din sărăcie cât şi pentru soluţionarea Deficitului Bugetar – scoaterea la vânzare a bunurilor produse de uz casnic, produse ale industriei uşoare şi alimentare, produse de mobilă şi furnituri, produse de papetărie, produse de decoraţiuni interioare, produse de curăţenie, produse de construcţie şi reparaţii – produse de larg consum – la un preţ modic ce poate varia între 1 leu- 10lei – 100lei (mobila şi decoraţiunile) – sume ce pot fi virate direct la Bugetul Statului nepurtătoare de TVA. Sunt foarte mulţi oameni, mai ales cei bătrâni şi de la sate, care trăiesc atât de pe o zi pe alta fără un plan de viitor şi fără vacanţe sau concedii nu mai spun că sunt copii care nu ştiu unde este marea şi ce este accea o mare cu atât mai puţin o ţară străină sau o plajă la ocean, cât şi că nu au achiziţii noi – personal am văzut o doamnă în vârstă în maşina de transport în comun care purta o geantă peticită şi pătată, cu flori din plastic la care ţinea foarte mult. Mi-am dat seama că această Lege a devenit obligatorie pentru Ţară. Autoare Andrei Mihaela Soluţii ce pot fi aprobate imediat, mai sunt: - Virarea la Bugetul Statului a fondurilor acumulate de către RoBingo în situaţia în care cei rămaşi nedespăgubiţi de joc doresc asta şi astfel se va afla şi persoanele care au contribuit la îmbogăţirea celor care au câştigat. Acest joc a oferit soluţii de îmbogăţire a unor oameni în detrimentul celorlalţi şi nu a făcut decât să aducă şi mai multă duşmănie între oameni şi degringoladă culturală în ţară. Alăturat acestei soluţii este soluţia care reiese şi de mai sus şi anume: - vânzarea cu un preţ derizoriu a produselor de curăţat şi igienă - pentru a fi utilizate la spălarea maşinilor de transport în comun, la spălarea străzilor şi căilor de acces comune; - vânzarea produselor de construcţie la un preţ derizoriu pentru renovarea caselor din patrimoniul de stat, cultural, cum ar fi cele de pe Lipscani, renovarea şi consolidarea clădirilor locuinţe, clădirilor vechi, modernizarea celor care au cinci etaje de pe un tipic grecesc în care parterul este utilizat pentru parcare, grădinile nu depăşesc 1-2 metrii pătraţi.

Strada ce poate fi mărită şi copacii care nu sunt de soi şi pot fi tăiaţi
În cadrul Primăriei Capitalei există un departament şi este şi facultatea de Arhitectură Peisagistică


Lărgirea străzilor - astfel cum ar fi strada pe care s-a construit Carrefour Berceni şi este supra aglomerată datorată faptului că este formată din doar două benzi iar spaţiul aşa zis verde care este doar un pământ cu arbuşti neîngijiţi şi fără soi este suplimentar de circa 10 metrii ce poate fi utilizat de la intersecţia Metrou Apărătorii Patriei pâna la Luica intrarea spre Ferentari, un cartier uitat de primărie ca şi Colentina. Soluţii la îndemâna statului român, a Guvernului, pentru curăţarea şi igenizarea oraşelor şi satelor.
Pentru străzile şi mai ales autostrăzile construite astfel de români sau poate şi străini din ţări cum ar fi Grecia (al căror autostrăzi nu au gropi) – se pot percepe taxe – ca şi pentru parcările care se pot construi suplimentar prin dezafectarea grădinilor din noroi în parcări ce trebuiesc poziţionate în spatele blocurilor noi construite.
Pe strada Alex.Obregia, de ex., maşinile, seara după programul de lucru, ocupă patru benzi de circulaţie şi trotuarul pe două benzi de maşini. În rest construirea de fântâni luminate colorat şi modernizarea de porţiuni din parcuri cu numele primăriei sector 4 se face. La acestea se poate adaogă:
- modernizarea condiţiilor de locuit pentru locatarii unor blocuri cu zece etaje (11) care au structura unui chibrit şi pot cădea cu uşurinţă la un cutremur cum ar fi blocurile de acest tip şi lipite pe mai multe scări, blocurile de pe Şos.Giurgiului, Obor. În acest sens aceste blocuri pot fi dărâmate şi oraşul sistematizat după un proiect de ansamblu parte din care eu am realizat. În răstimpul în care locatarii nu au alte condiţii de locuit se pot afecta hotelele cu două sau trei stele construite deja şi care nu au turişti situaţie care poate duce la creşterea veniturilor bugetare deoarece întreţinerea care ar fi plătită la blocurile actuale s-ar transforma în chirii la aceste hoteluri ce pot fi virate la buget. Conform studiilor mele demografia oraşului Bucureşti este de 12 cm² ceea ce înseamnă că dacă toţi locatarii ar ieşii din blocuri, mai ales cele cu 11 etaje, noi am sta într-un picior şi acesta de copil.
- împroprietărirea unor părţi dintre locatarii actuali ai blocurilor cu case a căror construire se poate asigura cu mână de lucru ieftină, pe locul actualelor blocuri şi în prelungirea oraşului cu prelungirea distanţei de transport a autovehiculelor proprietate de stat, din vânzarea cărora Bugetul poate câştiga venituri suplimentare. Ideea mea. - modernizarea mijloacelor de transport în comun prin fabricarea de către uzinele Faur a unor tramvaie de tipul celor din Franţa după modelul arătat de mine în teza de masterat.
- dezafectarea circulaţiei de maşini prin reducerea numărului de maşini, autobuze, trolee, tramvaie prin lungirea distanţei parcurse de o singură maşină acolo unde numărul de benzi de circulaţie şi spaţiul dintre clădirile adiacente străzilor o permite, plasarea de linii de tramvai mai înguste şi pe o singură linie pe străzile înguste cum ar fi Calea Victoriei şi B-dul Magheru, şi pe două linii cum ar fi legăturile dintre gările Progresu (prima cale ferată din ţară giurgiu-bucureşti) şi Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni. Şi metroul poate fi închis şi astupat, o parte transformat în parcare subterană sau transport subteran pentru marfa deplasată la depozitele unor magazine mari. Spaţiul afectat pentru metrou este un pământ argilos şi umed, se cunoaşte deja cât de inundate sunt unele staţii ca şi Unirea. Nu ştiu dacă pământul oraşului Bucureşti permite construirea unui metrou nou sau modernizarea acestuia după modelul văzut de mine în Athena. Poze.
Aşa cum în Tokyo există un metrou de suprafaţă, numai că în Bucureşti nu cred că s-a ajuns la un număr de peste 7 mil.locuitori, aşa poate fi construit la noi tramvaiul francez deoarece este un model european şi România deţine o sistematizare europeană a oraşelor, mai mult poloneză şi rusească ce e drept – a blocurilor, dar poate fi schimbată având în vedere clădirea Parlamentului sau Casa Poporului.


Lege de Despagubire Parlamentul Romaniei cunoscand acestea poate intervenii in cazul unor nedreptati sociale sau economice suferite de oamenii tarii in vederea luarii unor masuri mai drastice sau de forta majora. Cum de exemplu acum este situatia somerilor, a pensionarilor si a celor fara loc de munca. In aceasta situatie de criza financiara a tarii trebuie intervenit prin intermediul unei legi care sa indreptateasca aceasta patura sociala –a saracilor - conform si Hotararii 24 ce vizeaza activitatea Guvernului pana la Integrarea in Uniunea europeana. Aceasta -Lege de Despagubire - trebuie sa fie o lege clara si simpla care sa spuna doar atat ... – vezi Lege mai jos. Mai departe legea spune ce trebuie sa faca aceste unitati –in clar – Lege de Lucru pe 2006 a Guvernarii prezente: << Unitatile de Stat ale Romaniei-in anul acesta efectueaza : 1.-ACTIUNEA I - ele trebuie sa intocmeasca un Contract Angajament sau de Despagubire in IV TRANSE - intre Guvernul Romaniei si cetateanul pauper –cap de familie sau membru prezent la intocmirea contractului –in trei exemplare. Un exemplar se ofera departamentului probleme sociale al Guvernului, un exemplar ramane in actele ce justifica activitatea Parlamentului si se plastifiza inseriindu-se si datandu-se la Anuarul Statistic al Romaniei privind relele tratamente si torturi psihice si fizice suferite de poporul roman dupa Revolutia din 1989 revolutie facuta impotriva domnirii lui Ceausescu Nicolae si Elena –drept pentru care au fost si impuscati pentru ca nu au condus tara bine si pentru ca au facut genocit-chiar si in timpul Revolutiei. Al treilea exemplar se inmaneaza familiei despagubite cu rugamintea de al pastra vesnic ca amintire a celor intamplate la dec.1989 si apoi. Aceste acte au anexate in copii declaratia familiei respective –si toate copiile facute de mana functionarului la actele pe care dansul le poate oferii –recente- ca dovada a existentei saraciei lor si se vor stampila si numerota intr-un Registru Privind Activitatea Guvernului Romaniei in perioada 1989-2005. Deci pentru aceasta actiune l-i se vor alatura si conducatorii, parlamentarii si ministrii anilor dintre 1989 si 2004. 2.- ACTIUNEA II- In paralel cu aceasta activitate de primire a declaratiilor personale si de vizita imediata la domiciliu pentru oferirea bonului financiar personal familiei – toti angajatii tarii fie in institutii de stat si private vor iesii la curatarea bec a zonei de lucru cat si a zonelor limitrofe pana se acopera intreaga suprafata a tarii. Se vor efectua in primul rand: - mai intai - a.-desfiintarea spatiilor verzi dintre benzile de sosea si ingustarea spatiile verzi din intersectii, scoaterea din radacina a arbustilor de pe marginea soselelor din localitati si acoperirea spatiului cu asfalt, -in paralel- b.-spalarea trotuarelor si a strazilor cu deteregenti speciali care nu fac clăbuc, -c.- pavarea de la fundatie a trotuarelor si strazilor carpite, scoaterea bordurii inalte si pavarea trotuarului diferit de cea a soselelor cu o bordura foarte ingusta si foarte putin mai inalta decat soseaua –cu un strat circular, sapat in sosea la imbinarea cu trotuarul- de separare- in care sa se stranga apa ploilor sau a zapezii stranse si de pe trotuare, cu repararea canalizarilor si anume efectuareau unui dig pe sub trotuar –cat un tub de 15dm2 care duce la un rau artificial creat cum este de exemplu Dambovita Murdara de langa cea curata, Dambovita undeva pe sub pamant. Aceasta actiune se face treptat pornind de la cate un capat al strazilor localitatilor pana in centru sau, -d.-amenajarea spatiilor goale –neinchiriate –cu magazine sau orice altceva menit sa fie de folos trecatorilor, -e.-repararea din temelii a cladirilor monumente Arhitectonice Vechi, -f.-repararea exterioara a cladirilor ce stau sa cada si nu se pot darama inca in special a cladirilor in care mai locuiesc oameni si tigani. Mai ales cele din centrul localitatilor, -g.-se v-a calatorii pe jos si numai cu autobusele care vor avea o distanta de parcurs in Km de cel putin 100Km – un singur traseu dus, -h.-masinile proprietate personala vor fi parcate regulamentar, dar nu pe trotuare si strazi ci in spatele blocurilor* platindu-se taxele la primarie si vor fi acoperite si spalate, *Se va proceda la confiscarea tuturor unitatilor sau cladirilor private, in deosebi restaurante, dughene si baruri subterane si se vor amenaja corespunzator parcari si luind din parcurile de copii si spatiile noroioase ce demult nu mai sunt verzi si din spatiile cu copaci ce nu sunt de esenta rara. Se vor scoate din radacina si se va pava zona foarte bine cu ciment si piatra cubica si smoala. Aceasta actiune este realizata doar pentru blocurile confort I –cu patru etaje si maxim opt etaje. -i.-masinile in lising se vor achita sau vor fi returnate pentru despagubirea cetatenilor pauperizati de catre ei si Guvern, FPS si FPP, -j.-casele si vilele proprietate personala se vor amenaja frumos si curat de jur imprejur si in zonele invecinate comune, -k.-casele si vilele in rate se vor returna sau achita degraba. -l.-se vor aplica amenzi locatarilor care nu-si ingrijesc spatiile verzi si parcelele proprii, parcarile si masinile, casa proprietate personala sau blocurile confort I. Cu aceasta ocazie se vor inregistra si averile personale ale celorlalte persoane ce nu se prezinta la aceste despagubiri de pauperitate. Deci Institutiile acestea vor avea sarcina sa viziteze fiecare locuinta de confort I si case sau Vile pentru a afla proprietarii si problemele lor cat si slujbele si veniturile lor si vor fi necesare pentru a vedea daca i-a furat sau nu –sursa de provenienta a banilor, caselor si masinilor alaturi de numarul de firme avute in trecut si prezent –de ce s-au inchis si de ce mai functioneaza. Calculul despagubirii este cel de mai sus si anume : -se inmulteste suma pe cap de familie cu 30x16x numarul de copii mici sau neangajati avuti. Exista deci posibilitatea existentei unei familii cu copii adulti care nu au slujbe. Deci venitul maxim menit a fi despagubit este de 500lei/membru familial. In exemplul de mai sus o familie de 4 membrii are 10 milioane de lei venit si deci daca impartim la 4 reies 2 milioane de lei pe membru. Institutiile abilitate sunt cele ale statului in subordinea Guvernului Roman inclusiv Ministerele si Parlamentul pentru evitarea aglomeratiei si pentru urgentarea acestei activitati fiecare isi v-a extrage o strada din totalul de strazi ale localitatilor. Fiecare institutie v-a declara zona pe care o detine in despagubire. Deci activitatea in sine nu prevede decat un drum al cetateanului cu declaratia la instututie si apoi unul al institutiei la el acasa la data si ora stabilite de comun acord pentru inmanarea bonului financiar pe care nu ar trebui sa il piarda. Bonul financiar are pe spatele sau coloane si randuri pe care sunt trecute cumparaturile si suma ramasa. Cetateanul v-a solicita bonurile fiscale. Datele din declaratie mai sunt - locurile de munca avute de la 1989-2005 si salariile avute. Pentru completare se cer acte doveditoare la domiciliul cetateanului - cartile de munca, talonul de pensie, buletinul de identitate si alte acte ce pot dovedii si atesta cele spuse de ei. Suma de 30 reprezinta procentul inflationist de 3.000% adica 3.000 supra 100 = 30. Suma de 30 mai reprezinta si numarul de zile dintr-o luna cat flamanzeste un om pauper. Daca luna are 31 de zile el flamanzeste 30 de zile, iar daca luna are 30 de zile el flamanzeste 29. Suma de 16 este numarul de ani de la 1989 pana la 2005. Daca suma cu care sunt despagubiti oamenii ajunge atunci nu se v-a inmultii si cu cifra 12 adica numarul de luni dintr-un an. De exemplu : -daca vine la dvs. o persoana singura care dovedeste ca are un venit de 2.000.000lei/luna se v-a proceda imediat prin calcularea, pe contract, a sumei de despagubit si anume : 200lei noi x 3.000%=6.000lei-suma ce trebuia sa fie adevaratul sau venit avand in vedere gradul inflationist extrem de pauper de 3.000% - adica preturile sunt mai mari de 30 ori decat venitul care ajunge, astfel, doar o zi pe luna. Lucru de destainuit si lor. Pentru a nu preintampina secatuirea Bancii Nationale si a Rezervelor sale de stat atat banesti cat si materiale-in produse – se inmulteste suma de 6.000lei noi numai cu 16 –numarul de ani de la Revolutie pana in prezent. Deoarece se v-a spune in scris - Guvernul nu si-a realizat menirea. Deci suma de despagubit nu este de 6.000lei noi x 16ani x 12luni/an =1.152.000lei ci doar de 96.000lei. Cu acest bon financiar numerotat se v-a prezenta persoana respectiva la magazine pentru a-si ridica marfa gratuita sau isi v-a ridica banii in numerar de la Banca Nationala - daca doreste sa-i aibe astfel acasa si sa cumpere cu bani. In eventualitatea ca un cetatean al tarii doreste a calatorii liber si vizita diverse alte tari-el se v-a prezenta la ghiseele agentiilor de turism si vor solicita aceasta pur si simplu deoarece v-a fi gratuit. Biletul contine taxa de drum, cazare si masa. Isi vor aduce aportul la aceste acte de bun simt si guvernele tarilor membre Uniunii Europene si celelate tari din celelalte continente – adica vor primii turisti fara taxa de ambasada si fara sa plateasca ceva decat probabil un suc. Intrarea in muzeele internationale v-a fi gratuita. Cetatenii vor trebui sa dea dovada de bun simt civic si sa nu se inghesuie –sa isi programeze din timp aceste calatorii pentru a se orpii locurile de cazare. Se vor incheia contracte intre agentii si calatori. Toata activitatea acestor institutii se v-a rezuma doar la aceasta. Se vor intocmii acte in trei exemplare scrise de mana ca si un contract angajament intre Guvern – pe documentele tip. >> Legea despagubirilor <> Legea Despagubirilor <> Andrei Mihaela
video
video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu