joi, 25 noiembrie 2010

Blocuri romanesti si grecesti

Eu la grădiniţă, poze din Athena






copaci şi arbuşti îngrijiţi















Grădina uzinii de lângă blocul meu, Geamurile noastre şi gunoiul nostru, strada mea




Curtea şcolii generale nr.98 azi şi acum 30 de ani, fratele meu în poză şi terenul de sport mic



































Lărgirea străzilor - astfel cum ar fi strada pe care s-a construit Carrefour Berceni şi este supra aglomerată datorată faptului că este formată din doar două benzi iar spaţiul aşa zis verde care este doar un pământ cu arbuşti neîngijiţi şi fără soi este suplimentar de circa 10 metrii ce poate fi utilizat de la intersecţia Metrou Apărătorii Patriei pâna la Luica intrarea spre Ferentari, un cartier uitat de primărie ca şi Colentina. Soluţii la îndemâna statului român, a Guvernului, pentru curăţarea şi igenizarea oraşelor şi satelor.
Pentru străzile şi mai ales autostrăzile construite astfel de români sau poate şi străini din ţări cum ar fi Grecia (al căror autostrăzi nu au gropi) – se pot percepe taxe – ca şi pentru parcările care se pot construi suplimentar prin dezafectarea grădinilor din noroi în parcări ce trebuiesc poziţionate în spatele blocurilor noi construite.
Pe strada Alex.Obregia, de ex., maşinile, seara după programul de lucru, ocupă patru benzi de circulaţie şi trotuarul pe două benzi de maşini. În rest construirea de fântâni luminate colorat şi modernizarea de porţiuni din parcuri cu numele primăriei sector 4 se face. La acestea se poate adaogă:
- modernizarea condiţiilor de locuit pentru locatarii unor blocuri cu zece etaje (11) care au structura unui chibrit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu